Politica de retur

Farmacie Romaneasca online este un proces simplu si convenabil pe care il punem la dispozitie clientilor nostri. Ne străduim să vă facem experiența de cumpărături cât mai satisfăcătoare, dar uneori apar situații în care o comandă poate fi necesară anularea. Iată termenii și procedura de bază pe care ar trebui să le cunoașteți:

1. Termeni și proces de anulare:vă puteți anula comanda înainte de expediere. Odată ce comanda dvs. a fost expediată, anularea nu este posibilă, dar puteți profita oricând de politica noastră de returnare.

2. Anularea unei comenzi: pas cu pas: pentru a anula o comandă, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți folosind contactele afișate pe site. Vă rugăm să includeți numărul comenzii și motivul anulării. Vom încerca să procesăm solicitarea dvs. cât mai repede posibil.

3. Rambursare: dacă anulați comanda, suma plătită va fi rambursată în contul dvs. în câteva zile lucrătoare.

Returul produsului: politică și procedură

Apreciem încrederea pe care o acordați farmaciei noastre Farmacie Românească și garantăm rambursarea sau înlocuirea produsului în următoarele cazuri:

1. Defecte de produs: dacă produsul primit este defect sau nu îndeplinește caracteristicile declarate, ne angajăm să vă rambursăm banii sau să înlocuim produsul cu unul similar în termen de 14 zile de la primirea comenzii. p>

2. Refuzul mărfurilor: drepturile și opțiunile dvs.: dacă vă răzgândiți cu privire la achiziție sau alegeți un alt produs, vă oferim și posibilitatea de a reveni în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Cu toate acestea, produsul trebuie să fie în ambalajul original și neutilizat.

3. Excepții de la politica de returnare: pentru a asigura siguranța și standardele de calitate, unele articole nu pot fi returnate. Vă rugăm să acordați atenție următoarelor categorii de produse:

Articole care nu pot fi returnate

1. Medicamente: conform legii, medicamentele nu pot fi returnate în general. Nu putem accepta medicamente returnate, chiar dacă ambalajul este intact.

2. Articole cu o dată de expirare:articolele cu o dată de expirare limitată nu pot fi returnate dacă data de expirare a expirat.

3. Produse cu condiții speciale de depozitare: unele produse necesită condiții speciale de depozitare, încălcarea cărora poate afecta calitatea produsului. Prin urmare, astfel de bunuri nu pot fi returnate.

Rambursarea plății: încrederea dvs. financiară

Garantăm o rambursare dacă sunt îndeplinite condițiile de returnare descrise mai sus. Rambursările vor fi efectuate pe același card sau cont de plată din care a fost efectuată plata. Perioadele de rambursare pot varia în funcție de bancă sau de sistemul de plată, dar încercăm să oferim rambursări cât mai repede posibil.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie să returnați sau să schimbați un articol, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență folosind contactele furnizate pe site. Suntem întotdeauna gata să vă ajutăm să rezolvați orice probleme legate de comenzi și retururi în Farmacie Românească online .

Nu uitați că satisfacția dvs. este prioritatea noastră și facem tot ce putem pentru a vă face experiența de cumpărături cu noi plăcută și fără stres.